هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت
«راهبرد معاصر» بررسی می‌کند؛

بحرین و مخالفت مردم با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

هرچند پادشاه بحرین برای القای حمایت از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی رئیس سازمان فرهنگ کشورش را به دلیل دست ندادن با سفیر رژیم صهیونیستی در منامه برکنار کرد، ولی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند مردم این کشور مخالفت قاطعی با روند عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۳۷۹۰

بحرین و مخالفت مردم با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین شیخه می بنت محمد آل خلیفه را از ریاست سازمان فرهنگ این کشور به علت مخالفت با دست دادن با ایتان نائیه، سفیر رژیم ‌صهیونیستی در منامه، برکنار کرده است. می بنت محمد پیشتر نیز با صدور مجوز ساخت محله صهیونیست ‌نشین به سرمایه‌گذاران صهیونیستی آمریکایی در منامه مخالفت کرده بود.

 
یئیر لاپید، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در توئیتی بحرین را هم پیمان مهم این رژیم در غرب آسیا دانست و نوشت: پنج شنبه گذشته با ولیعهد و نخست وزیر بحرین تلفنی گفت و گو و درباره تقویت روابط دوجانبه با آن دو تبادل نظر کردم.

آل خلیفه پیش از همه، به طور کامل از ملت بحرین دور شده است، ملتی که مخالف سقوط آزاد نظام آل خلیفه در دامان صهیونیسم جهانی است


نکته قابل توجه در توئیت نخست وزیر رژیم اشغالگر این است که وی بحرین را نه فقط هم پیمان صهیونیستها بلکه هم پیمان مهم این رژیم توصیف کرده است؛ توصیفی که تاکنون هیچ یک از سران رژیم اشغالگر جرئت نکردند، نه برای سازشکاران عرب قدیم و نه سازشکاران عرب جدید به کار ببرند.


در عین حال هیچ یک از سازشکاران عرب قدیم و جدید هم تا کنون ابراز تمایل نکرده اند که رژیم صهیونیستی آنها را هم پیمان خطاب کند. این موضوع به خوبی نشان می دهد نظام آل خلیفه تا چه میزان در دایره طرح و نقشه صهیونیسم در منطقه قرار گرفته و از محیط عربی و اسلامی خود دور شده است. البته آل خلیفه پیش از همه، به طور کامل از ملت بحرین دور شده است، ملتی که مخالف سقوط آزاد نظام آل خلیفه در دامان صهیونیسم جهانی است.

 
رژیم بحرین بعد از اعلام طرح معامله قرن دومین کشور خلیج فارس بود که بعد از امارات روابط خود را عادی سازی کرد و رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت. این روابط از دهه 1990 میلادی میان دو طرف برقرار بود، ولی بعد از پیمان ابراهیم در یک سال گذشته رسمیت یافت و به طور تنگاتنگ در کنار امارات روابط خود را گسترش می دهد.


بحرین یکی از اقداماتی که به تازگی انجام داد تا شمار بحرینی ها را افزایش دهد تا در قیاس با شیعیان جامعه ای متفاوت داشته باشد، به «تجنیس» رو آورد؛ یعنی به غیر بحرینی ها به ویژه اتباع آسیای جنوب شرقی تابعیت بحرینی داد تا در این کشور زندگی کنند. یکی از اهداف منامه این بود تا نگاه مردم کشورش به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تلطیف شود؛ زیرا شیعیان به شدت مخالف این موضوع بودند.

ملت بحرین شیعه و سنی، نه در حال حاضر و نه در آینده، رژیم اشغالگر را به رسمیت نخواهد شناخت و این ننگ که لاپید، بحرین را هم پیمان مهم خود توصیف کرد، جز بر پیشانی نظام آل خلیفه نخواهد ماند


نباید از نظر دور داشت رژیم صهیونیستی برای تحریک بحرین موقعیتی منحصر به فرد برای منامه قائل شده است، زیرا بخش عمده ای از مردم بحرین که قاطبه آنها را شیعیان تشکیل می دهند رژیم آل خلیفه را نامشروع می دانند و این موضوع باعث شده است منامه برای تحرک در راستای عادی سازی روابط اعتماد و اطمینان کافی نداشته باشد.

 


منامه برای اینکه بخواهد روابطش با رژیم صهیونیستی را توجیه کند دو موضوع را بهانه قرار می دهد؛ نخست، نارضایتی مردم از نظام آل خلیفه و دوم، تهدیدسازی از جمهوری اسلامی ایران. آخرین نظرسنجی مؤسسه واشنگتن که هفته گذشته انجام شد، نشان می دهد مردم بحرین و امارات به عنوان دو عضو طرف پیمان ابراهیم، اعتمادی به نظام خود ندارند و آل خلیفه و آل نهیان به دلیل عادی سازی روابط با صهیونیست ها با کاهش شدید محبوبیت نزد مردمشان مواجه شده اند.


بی تردید، ملت بحرین شیعه و سنی، نه در حال حاضر و نه در آینده، رژیم اشغالگر را به رسمیت نخواهد شناخت و این ننگ که لاپید، بحرین را هم پیمان مهم خود توصیف کرد، جز بر پیشانی نظام آل خلیفه نخواهد ماند.

ارسال نظر
آخرین اخبار